Huzur'um...

13 Mayıs 2012 Pazar

ßİZE TATİL YOLU GÖRÜNDÜ :)

Eşimin yoğun işleri dolayısıyla
bu yaz tatilimize erkenden qidip qeleceğiz...
zaten zamanın benim için önemi yok yeterki ailemle başbaşa qüzel dakikalar qeçireyim:69:
Aslında Clup Familia'ya qeçen yıl qidecektik ama yer ayırttırmak için qeç kalmıştık
bizde 2.seçenek olarak Gökçeadaya qitmiştik,oranında tadı damağımda kaldı açıkcası
çok qüzel vakit qeçirmiştik kimsenin olmadığı koylarda rahatca denize qirip yanmıştık :116:
ßu yıl erken davranıp yılbaşından sonra hemen yerimizi ayırttırdık çokta qüzel oldu..:107:
Bizim qibi muhafazakar aileler bu yaz için tatil yeri arıyorsanız 
Sizin için biraz Clup Familia'yı tanıtayım.. :34:
İzmir/Çeşme'de bulunan Clup familia tam bize qöre 
sitesindeki bilqileri direk olarak aktarıyorum..
HAKKIMIZDA
“Biz Bize” Olmanın Gönül Rahatlığı Club Familia’da Yaşanır. Ailenizle birlikte huzur dolu bir tatil yapabilmeniz için hiçbir ayrıntının ihmal edilmediği Club Familia’da, “biz bize” olmanın verdiği gönül rahatlığıyla keyifli zamanlar yaşanır. Mavi bayraklı denizi, bay ve bayanlara özel ayrı havuzları, plajları, her ihtiyacınızın düşünüldüğü lüks odaları, Türk ve dünya lezzetlerini bir arada bulabileceğiniz zengin açık büfe mutfağı, çocuk oyun alanları ve animasyonları ile Club Familia Çeşme, ailece geçireceğiniz tatilinizi unutulmaz kılar.
Deniz Havuz Spor ve Eğlence
» Deniz
» Havuzlar
» Aqua Park
» Spor
» Sağlık
» Eğlence
» Konferans
Ege’nin İncisi Çeşme
Doğudan Urla, kuzeyden Karaburun, batı ve güneyden Ege Denizi ile çevrili olan Çeşme, Türkiye’nin güzide tatil beldelerinden biridir. Çeşme, denizi, temiz havası, ve kültürel mirasıyla gezilmeye ve görülmeye değerdir.
Tarihi ve Turistik Yerler
Çeşme Kalesi ve Müzesi
1508 yılında II. Beyazıt tarafından yaptırılan kale bugün müze olarak kullanılmaktadır ve Çeşme’nin en çok ziyaret edilen tarihi eseridir. Günümüze kadar çok iyi bir şekilde korunarak gelen kale içinde Çeşme Arkeoloji Müzesi yer almaktadır.
Kervansaray
1529 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yapılan tarih içinde özellikle yabancı tüccarların konaklaması için kullanılan kervansarayın restorasyonu tamamlanmış olup günümüzde otel olarak hizmet vermektedir.
Çeşmeler
Çeşme, adını Osmanlı Dönemi çeşmelerinden almaktadır. İlçe merkezi planında yerleri belirlenen bu çeşmelerden Anonim Çeşme 1792 yılında, Kaymakam Sadık Bey Çeşmesi de 1885 yılında yaptırılmıştır.
Dalyanköy
“Eski Camii” olarak da anılan yer, Çeşme ilçe merkezinin 2 km güneyindedir. Halen bir cami kalıntısı ve geniş mezarlığıyla 11. yüzyıl Türk yerleşmelerine ait ilginç bir örnektir ve görülmeye değerdir.
Altın Kumsallar ve Ilıca
Ilıca Plajı’nın en önemli özelliklerinden biri kıyıdan denize doğru yaklaşık 100 m’lik bir şeridin insan boyunu geçmeyecek derinlikte olmasıdır. Ayrıca denizin içinden kaynayan sıcak termal sular geçmektedir. Bu da yöredeki plajları birer büyük termal havuz haline getirir.
HİZMETLERİMİZ
CLUB FAMİLİA OTEL GENEL BİLGİLENDİRME
* DANIŞMA
Resepsiyonumuz 24 saat sorularınız ve sorunlarınız için hizmetinizdedir. Eğer Misafir İlişkiler Ofisi ile irtibata geçmek istiyorsanız 09:00-24:00 saatleri arasında arayınız.
* HALK İLE İLİŞKİLER
Misafir İlişkiler Ofisimizde 09:00-24:00 saatleri arasında otelimizle ilgili bilgi alabilirsiniz. Ofis çalışanlarımız sizi detaylı bilgilendireceklerdir.
* ARIZALAR
Odanızda herhangi bir arızayla karşılaştığınızda Halkla İlişkiler ve Resepsiyonumuz sorunun en kısa sürede çözülmesini sağlayacaktır.
* KAYIP EŞYALAR
Herhangi bir kayıp eşya durumunda ya da bir eşya bulduğunuzda lütfen Resepsiyon ve Halkla İlişkiler Departmanımıza bilgi veriniz.
* KIYAFETLER
Islak mayo ile kapalı alanlarda oturulamayacağı gibi havuz ve plaj kıyafetleriyle sadece plaj ve havuz kafeteryalarında oturabilir, lobi ve restaurantımızda oturulamaz.
* ANAHTARLAR
Lütfen odakartlarınızı kaybetmeyiniz ve otelimizden ayrılırken resepsiyona bırakmayı unutmayınız. Kartınızın kaybolması halinde resepsiyonumuz tarafından 20 TL kart ücreti alınmaktadır.
* AYRILIŞ SAATİ
Otelimizde oda çıkış saati 11.00´dir. Bagajlarınızı bagaj odasına bırakabilir
* GEÇ ÇIKIŞLAR
Otelimizden belirttiğiniz tarihten daha geç bir tarihte ayrılmaya karar verdiğinizde lütfen Resepsiyonu bir gün öncesinden bilgilendiriniz! Oda durumunuzun uygun olması halinde, oda ücretini kişi başı %50 indirimli ödeyerek en geç saat 16:00′a kadar kalabilirsiniz.
* ÇAMAŞIR
Odanızda yıkanmasını istediğiniz çamaşırlar için çamaşır torbası ve çamaşır listesi mevcuttur. Çamaşırlarınızı önce listeye ekledikten sonra, çamaşır torbasına koyarak yatağınızın üzerine bıraktığınız takdirde 11:00′dan önce alınacak, temizlenen çamaşırlarınız ertesi akşam teslim edilecektir. Çamaşır ücretleri oda hesabınıza işlenir, ödemeyi otelimizden ayrılırken resepsiyona yapabilirsiniz.
* ÇOCUK KULÜBÜ
04-12 yaş çocuklarınız için çocuk kulübümüz eğlenceli programı ile 10:00-12:30 / 14:30-17:30 saatleri arasında hizmetinizdedir.
*DİSKO
Bayanlara özel diskomuz, bayanlara özel eğlence programı ile haftanın 2 günü 23:30 ile 01.30 saatleri arasında sizlerle.
* EMANET KASA
Her odamızda değerli eşyalarınızı saklayabilmeniz için safe box(çelik kasa) bulunmaktadır. Kasaya koyamadığınız nakit ve diğer değerli eşyalarınızın kaybından otelimiz sorumlu değildir. Kasanızın kullanım talimatını mutlaka okuyunuz, şifrenizi unuttuğunuzda da lütfen Resepsiyona başvurunuz.
* EVCİL HAYVANLAR
Lütfen otelimize evcil hayvanlarınızı getirmeyiniz. Sağlık ve hijyenik koşullar nedeniyle otelimize hiçbir şekilde evcil hayvan alınmayacaktır.
* EĞLENCE VE SPOR
Oyunlar, eğlenceler, spor ve yarışmalar, gece showları ile ilgili tüm bilgiler gün boyu İnfo Board’larda yer almaktadır. Ayrıca animasyon ekimizden de gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
* ELEKTRİK
Lütfen odanızda ütü ve benzeri elektrikli aletleri kullanmayınız. Prizlerdeki elektrik voltajı 220 volt’dur. Elektrik kesintisi olduğunda jeneratörlerimiz derhal devreye girecektir.
* HAVLU VE ÇARŞAFLAR
Çarşaflarınız ve havlularınız görevli arkadaşlarımız tarafından iki günde bir değiştirilir. Lütfen odanızdaki banyo havlularınızı plaj, havuz ve diğer ünitelerde kullanmayınız. Renkli plaj havlularınızı havuz görevlilerinden alabileceğiniz gibi plaj ve havuzlarda saat 08:30′dan önce rezervasyon amacı ile şezlongların üzerine koymuş olduğunuz havlularınızın başında olmadığınız takdirde havuz görevlilerimiz tarafından havlularınız kaldırılır. Kaybolan şahsi eşyalarınızdan otelimiz sorumlu değildir.
* İNTERNET
Otelimizde Wireless mevcuttur. Odalarınızda ve genel mekanlarda kişisel bilgisayarınızla dilediğiniz gibi internete bağlanabilirsiniz.
* MİSAFİRLERİNİZ İÇİN
Otelimizde konaklamanız esnasında sizi ziyarete gelen misafirleriniz için uygulanacak ücretlerimiz için Müşteri İlişkileri departmanı ile görüşerek bilgi ve fiyat alabilirsiniz.
* ODA BAKIMI
Odanızda herhangi bir malzeme eksikse ya da bakım ve onarım gerektiren bir durum sözkonusu ise lütfen resepsiyon veya halkla ilişkiler ile iletişime geçiniz.
* MESCİTLER
Otelimizde her türlü ihtiyacınız göz önünde bulunduruldu ve tüm ayrıntılar hizmetinize sunuldu. Bay ve bayan mescidimiz otelimizin lobisinde bulunmaktadır.
* OYUN SALONU
Otelimizde sevdiklerinizle birlikte eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz oyun salonumuz bulunmaktadır. Oyun salonumuzda bilardo, langırt, playstation, air hockey ve daha pek çok oyundan ücretli faydalanabilirsiniz.
* KREDI KARTLARI
Otelimizde ödemelerinizi nakit ya da kredi kartı ile yapabilirsiniz. Şahsi çekler ise geçerli değildir.
* TELEFON
Odanızda bulunan telefonları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yaptığınız yurtiçi ya da yurtdışı konuşmalar oda hesabınıza kaydedilecektir.
* TAKSI
Resepsiyonumuza taksi isteğinizi ilettiğiniz takdirde size en kısa sürede yardımcı olacaktır.
* TELEVIZYON
Televizyonunuzda bulunan kanallarla ilgili bilgiler televizyonun hemen üzerinde bulunan infoda mevcuttur. İnfoda yer alan kanalların haricinde kayıtlı başka kanal yoktur, lütfen kanal ayarlarıyla oynamayınız.
* UYANDIRMA
Uyandırma servisimizden yaralanmak için, 0′ı tuşlayarak santral elemanımızdan yardım alabilirsiniz.
* ALIŞVERİŞ
Alışveriş için Club Familia Çarşı’da bulunan mağazalarımız (market, kuyumcu, tekstil, fotoğrafçı, berber) gün boyu hizmetinizde.
* DOKTOR
Doktor ofisimiz 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu saatler haricinde herhangi bir acil durum olduğunda doktorumuz ofise gelerek derhal müdahalede bulunacaktır. Muayeneler ücretlidir ve ödemeler doktor ofisine yapılacak olup, oda hesabınıza yazılmayacaktır.
* ARAÇ KİRALAMA
Araç kiralamak istediğinizde Lobby alanında kiralık araba servisi aracılığı ile her türlü aracı kiralayabilirsiniz.
* İNTERNET CAFE
Otelimizde misafirlerimizin internete girebilmeleri için internet cafe mevcuttur ve ücretlidir. İnternet cafe 09:00-24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu saatler çerçevesinde bilgisayarları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
* KUAFÖR
Otelimizde bay ve bayan kuaförümüz mevcuttur.
* MARKET
Her türlü ihtiyacınız için Club Familia Çarşı’da bulanan marketimiz hizmetinizde.
* SPA MERKEZİ
Bay ve bayan SPA merkezimiz 10:00-19:00 saatleri arasında bayanlara, 19:30-23:30 saatleri arasında erkek misafirlerimize hizmet vermektedir. Spa merkezimizde Isıtmalı Yüzme Havuzu,Türk Hamamı, Fin Hamamı(Buhar Odası) Sauna, Fitness Center,dinlenme salonu,cilt bakımı ,güzellik merkezleri ile tüm yılın yorgunluğunu atacak, cildinizin güzelleştiğini, tazelendiğini hissedecek, dinlenmiş ve rahatlamış olarak tatilinize devam edeceksiniz.
* FITNESS CENTER
Formda kalmak, tatilde yenilenmek için Fitness Center Salonumuz hizmetinizde. Ekipmanlarımızın kullanımı sizin sorumluluğunuzda olup, 18 yaşından küçüklerin ebeveynleri olmadan ekipmanları kullanmamaları rica olunur.
* HAVUZLAR ( BAY )
Club Familia’da havuz keyfini herkes doyasıya yaşasın diye bay ve bayanlara özel havuzlar hizmetinizde… Baylara özel bir adet kaydıraklı açık havuz, bir adet kapalı havuz(dönüşümlü), bir adet çocuk havuzumuz mevcuttur. Havuzlarda hijyen koşullarının sağlanması için 19:00′dan itibaren havuzlara ilaçlama yapılacaktır. Bu nedenle 19:00′dan sonra havuzlara girmeyiniz.
* BAYANLARA ÖZEL HAVUZLAR
Club Familia’da havuz keyfini herkes doyasıya yaşasın diye bayanlara özel havuzlar 10:00-19:00 saatleri arasında hizmetinizde… Bayanlara özel bir adet ısıtmalı kapalı tatlı su havuzu (dönüşümlü),bir adet kaydıraklı deniz sulu havuz ve bir adet de çocuk havuzu hizmetinize sunulmuştur. Havuzlarda hijyen koşullarının sağlanması için 19:00′dan itibaren havuzlara ilaçlama yapılacaktır.Bu nedenle 19:00′dan sonra havuzlara girmeyiniz.
* MASAJ ( BAY )
SPA merkezimiz her gün erkekler için 19:00-23:30 saatleri arasında masaj, hamam ve kese için hizmetinizdedir. Buradaki ücretlendirme oda hesabınıza eklenmez. Ödemelerinizi Spa merkezimizde bulunan resepsiyon görevlilerine yapabilirsiniz.
* MASAJ ( BAYAN )
SPA merkezimiz her gün bayanlar için 10:00-19:00 saatleri arasında masaj, hamam ve kese için hizmetinizdedir. Buradaki ücretlendirme oda hesabınıza eklenmez. Ödemelerinizi Spa merkezimizde bulunan resepsiyon görevlilerine yapabilirsiniz.

ßen sitesindeki tüm resimleri kopyalamadım
ama sizin için kısımlardan bazı örnek resimler aldım 
:34:

Aşağıda qörmüş olduğunuz Restaurantlar.
:39:


 MİNİ CLUP
Yasir buraya bayılacak! :119:


 AKTİVİTELER:126:
 BAHÇELERİNDEN BİR KARE:123:
 ERKEKLER HAVUZU + ÇOCUK HAVUZU:emir_bebek:

 BAYANLARA ÖZEL KAPALI HAVUZ + ÇOCUK HAVUZU:8:
 BAYANLARA ÖZEL KAPALI PLAJ... ERKEKLER İÇİNDE VAR ONUN RESMİNİ EKLEMEDİM :9:
Daha fazla bilqi almak isterseniz resmi sitesini inceleyebilirsiniz... http://www.clubfamilia.com/ 
ßu ayın 24 veya 25'inde kendi arabamızla yola çıkıyoruz..
6 gece 7 qünlük qüzel bir kafa dinlemeyi ailece vakit qeçirmeyi düşünüyoruz
:69:
Umarım muhafazakar aileler içinde qüzel bir fikir olmuştur 
:34:
Herkese mutlu pazarlarrr 
:71:

4 yorum:

Unknown dedi ki...

gule gule gıdın mutlu gelın:) bolbolda resım ısterız foto makınanla ;) ıyı eglenceler...

M.Yasir'in Annesi dedi ki...

çok teşekkürler :) inşallah qüzel kareler yakalamak için şimdiden sabırsızlanıyorum :)

Susuz Yaz dedi ki...

hayırlı yolcukluklar cnm.. benım yerımede gez dolaş. bol bol foto ıstıyorumm ona gore ;)

M.Yasir'in Annesi dedi ki...

çok teşekkürler canım :) hepinizin yerine bol bol qezer tozarım inş. :)

Related Posts with Thumbnails