Huzur'um...

23 Eylül 2010 Perşembe

Allah Rahmet Etsin Babaanne...

18.eylül qünü acı bir haberle sarsıldık
eşimin köydeki babannesi çarşıdan köye doğru çıkarken
acı bir trafik kazasıyla vefat etti :(
bizde haberi alır almaz apar topar ilk uçakla köye qittik...
çok kalabalıktı ve yasirde bende perişan olduk açıkcası
bu konuda yazmak istediğim çok şey var aslında
ama hala olayın şokunu ve acısını yaşamaktayım
bu yüzden size direk internette çıkan haberi aktarayım... :(

KARARTIDAN KAÇTI DEREYE UÇTU
Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’ndeki trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan sürücü Mehmet Sofu’nun kazadan sonra yardıma gelenlere, “Ne olduğunu anlamadım. Önüme bir karartı çıktı. Ondan sonrasını hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, ilçedeki Yavuz Grup Yolu üzerindeki Samsun Köyü mevkisinde, Çarşıbaşı’ndan Şahinli Köyü’ne gitmekte olan Mehmet Sofu (62) yönetimindeki 34 YJ 5995 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metrelik yükseklikten İskefiye Deresi'ne uçtu.
Kazada ağır yaralanan Mehmet Sofu’nun yengesi Şaduman Sofu (65), kaldırıldığı Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ağır yaralanan sürücü Mehmet Sofu, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde, eşi Ayşe Sofu (60) ise Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Mehmet Sofu’nun yoğun bakımda olduğu, bilincinin açık olduğu ancak hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

ŞADUMAN SOFU TOPRAĞA VERİLDİ
Kazada ölen Şaduman Sofu ise Çarşıbaşı İlçesi’ne bağlı Şahinli Köyü’nde dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, aynı köydeki aile kabristanlığında bir süre önce ölen eşi Salih Sofu’nun kabrinin yanına defnedildi.

GRUP YOLUNA BARİYER İSTEDİLER
Kazada ağır yaralanan sürücü Mehmet Sofu’nun kazadan sonra yardıma gelenlere, “Ne olduğunu anlamadım. Önüme bir karartı çıktı. Ondan sonrasını hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.
Kaza yerine gelen vatandaşlar ise Yavuz Grup Yolu boyunca kör noktaların çok olduğu ve yeterli uyarı ve yavaşlatıcı levhaların bulunmadığına dikkat çekilerek, yol kenarlarına bariyer yapılması noktasında yetkilileri göreve çağırdı.

8 yorum:

Fulyanna dedi ki...

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun :(

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

basınız sagolsun.günahlarını affetsin rabbim inşallah ! temmuz ayında bız de yengemızı buna benzer , hatta daha fecı bır sekılde kaybettık ! çok acı gelıyor ama rabbım nasıl uygun gördüyse öyle can alıyor =(

Hilal dedi ki...

başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin...

M.Yasir'in Annesi dedi ki...

Amin... Saolun.

SACİDE dedi ki...

Önce bebeğini güle güle büyüt yavrum,bebeğine MAŞALLAH diyeyim de nazar değmesin.ALLAH uzun ve sağlıklı ömür versin,bahtı güzel olsun.Bu arada başınız sağ olsun ALLAH yattığı yerde dinlendirsin babaanneyi,mekanı cennet olsun. sevgiler.

nihan dedi ki...

Allah rahmet eylesin cnm...

http://belguzar anne.blogspot.com dedi ki...

merhaba acınızı paylaşıyorum baba anneye rahmet kalanlara baş sağlığı dılıyorum

M.Yasir'in Annesi dedi ki...

amin çok saolun

Related Posts with Thumbnails